مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست اعسار

با سلام. من یک دانشجو هستم. در یک تصادف با خودرو مقابل حقم ضایع شد و در تجدید نظر هم رد گردی و برای یک خودرو پژو مدل 88 مبلغ 28000000 میلیون صادر شده. من نه کار دارم و پدری مریض دارم که از اکسیژن استفاده میکنه. سوال من این است که اگر اعسار پر کنم. با وجود نداشتن هیچ مال و کاری چه به سرم می اید. و ایا فقط فرمایید فرم استشهاد اعسار پر کنم یا دادخواست اعسار هم نیاز هستش در ضمن حتی پرداخت هزینه دادرسی هم ندارم.لطف راهنمایی فرمایید. با کمال تشکر از شما

پاسخ ها :

رضا  ضرابيان

جناب آقای رضا ضرابيان :

سلام همراه با تکمیل فرم استشهادیه باید دادخواست هم ثبت شود تا پس از تشکیل جلسه رسیدگی و اثبات اعسار شما قاضی محترم حکم مقتضی و شایسته صادر کند