مشاوره حقوقی رایگان - نفقه از پدر

سلام من 21 سالمه و مامان و بابام یک هفتست که جدا شدن و ما با مامانم زندگی میکنیم که فقط خونه مال اونه به عنوان مهریه گرفته و غیابی طلاق داده مامانمو و مامانم کارمند نیست که بتونه خرج ما هارو بده و پدرمم روز اول طلاق اصلا نیومد و هیچ پولیم نداشتیم ما من یه خواهر 29 ساله دارم و یه داداش 19 سالع که سربازه
میخاستم ببینم اگه شکایت کنیم میتونیم خرجیمون رو بگیریم یا نه چون هیچ پولی به ما نمیده واسه خرج ما 3 تا و من دانشجو هستم و ترم بعدی کاردانیم رو تموم میکنم

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

می توانید به طرفیت پدرتان دادخواست مطالبه نففه بدهید