مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو بعد از دادخواست طلاق توسط مرد و قبل از اجرای مهریه

با سلام بنده اوایل سال 99 با همسرم اختلاف شدید پیدا کردم و همسرم بطور کامل منزل را ترک کرد حدود تیر 99 دادخواست عدم سازش داد که نامه مشاور موجود است و به محض دریافت جواب مشاوره حدود شهریور 99 اموال خود را که شامل خودرو و یک آپارتمان بود بنام پدرش منتقل کرد من هم بدون هیچ اقدامی با پسرم به منزل پدرم رفتم حدود 6 ماه بعد به درخواست وکیلم قباله ام را از طریق اداره اجرا،اجرا گذاشتم. و چون مالی بنامش نبود، یک چهارم حقوقش را مسدود کردم رای دیوان عالی هم در مورد طلاق این شد که من قباله را از طریق اداره اجرا پیگیری کنم. من بتازگی متوجه شدم که ایشون اموالش را بعد از دادخواست منتقل کرده اند الان 2 تا سوال دارم. 1. آیا دیوان اعمال نفوذ کرده اند که رای ناعادلانه در مورد قباله من داده شده است؟ 2. آیا اکنون بعد از گذشت سالها امکان دادخواست ابطال معامله میتوان داد؟