مشاوره حقوقی رایگان - خسارت تصادف با خودرو

با سلام خدمت وکلا محترم.
من به همسرم مبلغ 60 میلیون در طی یکسال و نیم نامزدی دادم که ایشان 30 تومن را به من برگرداند و‌ بخشی از این 60 میلیون تقریبا 10 میلیون بابت تعمیر خودرو شخصی خودم‌ بوده، و بعد از به خوردن مشکلات باهم و‌ درخواست نفقه ایشان 30 تومن را در دادگاه جز نفقه من حساب کردند، حالا من میخواهم شکایت کنم بابت طلب خودم، برای 50 میلیون باید دادگاه شکایت کنم یا شورای حل اختلاف؟ اولین قدم چه چیزی هست؟

پاسخ ها :

مهسا ستایش نیا

سرکار خانم مهسا ستایش نیا :

با سلام .دادخواست مطالبه وجه بدید .بیش از بیست ملیون ام در دادگاه باید پیگیری کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
جهت اظهارنظر دقیق حقوقی نیاز به بررسی جزئیات میباشد