مشاوره حقوقی رایگان - برای معافیت از سربازی

با سلام و خسته نباشید خدمت اساتید بزرگوار
بنده سوال ام در مورد معافیت خدمت سربازی.
بنده متولد 1357خردادماه هستمِ.
در سال 1376 به خدمت رفتم و بعد از حدود 6 ماه خدمت کردم
به خاطر که پدرم 60سال داشت و کارگر فصلی بودن و توان و قادر به اداره زندگی نبودن به اجبار از خدمت فرار کردم. بنده پسر بزرگ خانواده 10 نفری که 5خواهر و 4 برادر داشتم به خاطر بیماری مادرم که سرطان مری داشت و کمک خرج خانواده فرار از خدمت کردم
و 3 بار هم دستگیر و جرم فرارم را کشیدم که اولین با دادسرای نظام شهرمان در تحقیقات محل بر صحت گفته هایم مشخص شد که به اضافه خدمت و 74ضربه شلاق محکوم شدم و برای من دادسرا نظام در سال 1378معافیت به خاطر سن پدرم درخواست شد که گفتن چون موقع اعزام به خدمت پدرم 59 سال و11ماه سن داشته معافیت قبول نشد
که به ادامه خدمت بروم. متاسفانه مادرم در سال 1385 فوت کرد بعد ان هم خودم شغل ام کارگر فصلی و متاهل و دارای یک فرزند و مستاجر بدون حتی یک ریال پس انداز هستم
سوال بنده از شما این است که الان 15 سال است که تمام دندان هایم خراب بود کشیدم و حتی یک دندان ندارم و همه دندان هایم مصنوعی است و در سال 1397 با موتور تصادف کردم که در زانوی چپ پارگی رباط صلیبی و منیکس ودر زانوی راست پارگی رباط صلیبی و شکستن دنده 8 سمت چپ شده ام که جواب پزشک قانونی موجود است و هنوز پرونده ام باز است و بسته نشده و معاینه دارم
با چند دکتر متخصص که برای معاینه رفتم گفتن دیگه کار سنگین نمیتونم انجام بدم و در زانو هایم دچار ارتروز و مشکل حرکتی شده ام.
ایا با این مشکلات پزشکی خودم معاف میشوم ؟
لطفا راهنمای بکنید
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به تشخیص کمیسیون پزشکی دارد