مشاوره حقوقی رایگان - هزینه مشاعات

با سلام
در آپارتمانی با واحدهای دارای متراژ متفاوت مالک هستم ، با توجه به ماده 4 قانون تملک آپارتمانها در خصوص پرداخت هزینه قسمت‌های اشتراکی که به تساوی استفاده می‌شوند لطفا در خصوص بازسازی کفپوش پارکینگ و ... راهنمایی بفرمایید.
قابل ذکر است هر واحد دارای یک پارکینگ سندی میباشد.

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

در صورت توافق به صورت مساوی والا بر حسب متراژ واحد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا باید بر حسب متراژ باشد مگر توافق نمایید که مطابق توافق انجام گرفته خواهد بود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

هزینه های کلی با مالک است اما هزینه های جزئیی مربوط به مشاعلت با مستاجرین . و ساکنین