مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهلت برای پرداخت اقساط عقب افتاده خودرو لیزینگی

باسلام
من سال 95 خودرو لیزینگی خریداری کردم از ایران خودرو و یک چک از اقساط رو هم پاس کردم ولی 2 چک بعدی که به فاصله 6 ماه بود رو نتوانستن بخاطر مشکلاتی که داشتم پاس کنم، به همین خاطر شرکت لیزینگ خودرو از من به شورا حل اختلاف شکایت کرده
آیا راهی هست برای تقسیط مبلغ بدهی که مبلغ هر چک 6500000 تومان و اینکه خودرو توقیف نشود و مهلت گرفت
با تشکر

پاسخ ها :

یک وکیل

بستگی به تشخیص قاضی دارد