مشاوره حقوقی رایگان - ماشین قسطی

سلام من یه ون دلیکا از یکنفر دیگه خریدم 100میلیون نقد بهشون دادم و90میلیون هم سفته که ایشون داخل قولنامه نوشتند این ماشین باشرط کار به ایشون میدم وصحبت هم کردیم که بعداز شروع به کار ماشین من ماهیانه 5میلیون به ایشون قسط بدم بابت اون 90میلیون
ولی متاسفانه ایشون درمورد کار ماشین به من دروغ گفتند. وحتی کارت سوخت هم نداره. منم پول نداشتم که قسط ایشون را بپردازم. الان هم رفته سفته ها را گذاشته به اجرا
میشه راهنمایی بفرمایید. ممنونم

پاسخ ها :

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

دوست عزیز مفاد قرارداد باید بررسی گردد لذا پیشنهاد می شود مشاوره تلفنی داشته باشید
پوریا مجیدیانی وکیل پایه یک دادگستری

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

چون بابت ثمن‌ معامله بوده است لذا شما وجه سفته ها را باید بپردازید، اگر اجاره بود آنگاه کار کردن ماشین تاثیر داشت

احمد رضا کی پور

جناب آقای احمد رضا کی پور :

شما وجه سفته ها را باید بپردازید. البته بهتر است قرارداد روئیت شود

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود وجود سند تجاری در دست دارنده نشان از بدهی صادر کننده دارد مدعی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
مفاد قرارداد حائز اهمیت است

مرصاد پوراعتضاد

جناب آقای مرصاد پوراعتضاد :

سفته سند تجاری است و به محض صدور برای صادرکننده تعهد به پرداخت ایجاد می کند.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
منظور شما از کار ماشین واضح نیست .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید مفاد توافق نامه شما به دقت بررسی شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
می توانید معامله را فسخ کنید یا اینکه درخواست ضرر و زیان داشته باشید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

باید دلیل کافی برای ادعایتان داشته باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
طبق قانون شما باید اصل مبلغ سفته و خسارت تأخیر تادیه را پرداخت نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام اسناد و مدارک نیاز به بررسی بیشتر دارد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

سفته یک سند تجاری با وصف تجریدی است و در دست دارنده دلیل بر مدیونیت شماست مگر با مستنداتی که دارید خلافش را ثابت کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید مبلغ سفته ها رو پرداخت کنید

وحید قاسمی

جناب آقای وحید قاسمی:

دادخواست متقابل استرداد سفته بدید و دادخواست الزام به ایفای تعهد و یا فسخ معامله حسب مورد به دلیل تخلف از شرط

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

مفاد قرارداد حایزاهمیت است ووجه سفته هاازشماقابل وصول می باشدمگرآنکه درقراردادشرطی به نفع شماباشددرخصوص کاریااجاره ماشین که درپرداخت سفته تاثیر داشته باشد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما میتوانید مسابقه قرارداد خود معامله را فسخ نماید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

شما وجه سفته ها را باید بپردازید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قبل از خرید باید از وکیل و متخصص خودرو راهنمایی و مشورت می گرفتید الان باید پرداخت کنید