مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام من چک قدیمی بدون تاریخ حاملی به مبلغ چهل میلیون تومان دارم که هنوز برگشت نزدم و بابت مبلغی که به صادرکننده چک داده ام گرفت ام. بهتره از چه روشی پیگیری کنم و اینکه احتمال رسیدن به پولم چند درصده باتوجه به اینکه صادرکننده مالی برای توقیف ندارد. آیا امکان گرفتن حکم جلب در این شرایط از طریق قضایی امکان دارد؟
درضمن صادرکننده به کذب مدعی است که مبلغ چک را به من بازگردانده به دلیل حساب های قبلی ولی اینگونه نیست

پاسخ ها :

یک وکیل

جنبه حقوقی دارد لذا جلب در کار نیست