مشاوره حقوقی رایگان - تنزل سمت شغلی از کارشناس مسئول به کارشناس بدون تغییر پست سازمانی

با سلام
شاغل در پست سازمانی کارشناس مسئول سلامت محیط و کار معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی ... می باشم از مدتی پیش با توجه به اختلاف نظر کارشناسی با معاون بهداشتی بدون اینکه محکومیت در تخلفات اداری و قصور و خطایی داشته باشم و یا اینکه خودم تقاضا داده باشم با ابلاغ انشایی فرد دیگری را که هم دارای سابقه کمتری نسبت به من می باشد وهم از نظر رتبه شغلی پایین تر از من می باشد به سرپرستی واحد بهداشت حرفه ای گمارده است آیا چنین اقدامی قانونی می باشد یا خیر متشکرم

پاسخ ها :

یک وکیل

اعطای پست به تشخیص رییس واحد سازمانی است و شما کاری نمیتوانید بکنید