مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بدون زمان

من ماشینی خریدم .وکالت گرفتم .پول ماشین کامل پرداخت شده آیا شخص فروشنده می‌تونه بره وکالتش پس بگیره؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بستگي به مفاد وکالتنامه دارد
تحت شرایطی امکان عزل شما وجود دارد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکالت بلاعزل باشد چنین امکانی وجود ندارد
و اگر بخواهد وکالت را ابطال کند:
باید دادخواست بدهد که این موضوع زمانبر است.
شما طبق وکالت نامه در اولین فرصت نسبت به تعویض پلاک اقدام کنید.
و اگر وکالت در فروش نیز دارید می توانید مبایعه نامه نیز تنظیم کنید و خودتان به وکالت از فروشنده امضاء کنید.

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

معمولا وکالت بلاعزل است و امکان عزل وجود نداردد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

خیر اما از مدتش بگذره یا اینکه یکی از دو طرف فوت کنه باطل میش

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا خیر مگر تحت شرایطی خاص
لازم به ذکر است وکالت به معنی بیع نیست و بهتر است اقدامات قانونی لازم را انجام دهید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

وکالت به معنی خرید نیست و اگر وکالت بلاعزل باشد �ی‌تواند شما را عزل کند اما پس از سپری شدن مدت وکالت �ی‌توانید سند بزنید

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام اگر وکالت بلاعزل باشد خیر ،لیکن شما سریعا با وکالتنامه باید سند رسمی بنام خود اقدام نمایید چون وکالت با فوت باطل میشود و اگر مبایعه نامه در کنار وکالتنامه نداشته باشید وکیل میتواند آنرا ب غیر از شمانیز انتقال دهد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اگر وکالت بلاعزل باشد بله.
شما چرا تعویض پلاک و تنظیم سند نمی کنید تا خیالتان راحت باشد؟!

یاسین علی رحمانی

جناب آقای یاسین علی رحمانی :

چنانچه وکالت بلا عزل باشد قابلیت عزل ندارد در غیر این صورت بله

مهرداد مهرپویا

جناب آقای مهرداد مهرپویا :

درود بر شما،
اگر مبایعه نامه داشته باشید، صرفاً میتواند شما را از وکالت تعویض پلاک و انتقال برگ سبز عزل کند مگر آنکه وکالت بلاعزل باشد. در صورت عزل شما فروشنده مکلف است خودش در اسرع وقت جهت تعویض پلاک و انتقال برگ سبز اقدام کند لکن هیچ خللی به بیع شما وارد نخواهد شد و ایشان ملزم به تعهدات خویش میباشد. موفق باشید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

اگر بلاعزل بوده باشه خیز حق چنین کاری نداره