مشاوره حقوقی رایگان - در مورد حقوق

با سلام من سرباز وظیفه بودم که در پست نگهبانی خدمت میکردم 24 ساعت خدمت و 24 ساعت استراحت داشتم متاسفانه روز استراحم تصادف کردم و پای چپم بشدت مجروح شد هنگامی که استراحت پزشکی داشتم مجددا تصادف کرد مسئوال اول اینکه ایا زمان که مرخصی استعلاجی داشتم و تماما داده نیروهای مسلح نیز حکم برائت داده بمن حقوق تعلق میگیرد ؟ و ایا من میتوانم درخواست از کار افتادگی کنم یا نه؟

پاسخ ها :

علیرضا  جاهدجاه

جناب آقای علیرضا جاهدجاه:

با سلام حقوق بله ولی از کار افتادگی نیازمند طرح پرونده در کمیسیون پزشکی و بررسی دقیق موضوع می باشد