مشاوره حقوقی رایگان - اجرای حق فسخ ناشی از تخلف از شرط

باسلام و احترام خدمت اساتید و وکلای محترم.
در سال 1392 فروشنده "الف" ( بردار بزرگتر ) طبقه اول خانه اش را به خریدار "ب" ( بردار کوچکتر ) بصورت نیم بها و اقساط می فروشد مشروط به اینکه بردار کوچکتر ساکن طبقه اول خانه شود و تا زمانیکه برادر بزرگتر در طبقه همکف ساکن است ، بردار کوچکتر حق فروش طبقه اول را ندارد اما پس از تنظیم و انتقال سند رسمی و در سال 1397 علیرغم اعلام شفاهی عدم رضایت و عدم موافقت از طرف برادر بزرگتر ، طبقه اول به مستاجر و سپس به خریدار "ج " بفروش می رسد و سبب تعدی و ضرر و سلب آرامش و امنیت گردید.
سوال : آیا هم اکنون برادر بزرگتر به استناد شهادت شهود که در زمان بیع (1392) حاضر و ناظر بودند و شرط موجود در قولنامه میتواند فسخ یا ابطال قرارداد کند؟راه قانونی برای نجات مالک اصیل ( برادر بزرگتر چیست )؟ باتشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

این شرط باید در قرارداد ذکر میشد. حالیه با شهادت شهود نمی توان عقد را فسخ یا ابطال نمود.