مشاوره حقوقی رایگان - درخواست تخلیه واحد مسکونی

سلام، مستأجر من یک واحد مسکونی را از من اجاره کرده است. اجاره ماهیانه برابر با سه میلیون تومان با پیش پرداخت پنجاه میلیون تومان برای مدت یک سال می‌باشد. تاکنون هنوز کرایه را پرداخت نکرده و اکنون مدت اجاره ده روز است که به پایان رسیده است. با این حال، مستأجر هنوز واحد را تخلیه ننموده است. برای اینکه درخواست حکم تخلیه را به صورت قانونی ارائه دهم، آیا لازم است که کل مبلغ پیش پرداخت را به حساب دولت واریز کنم؟ یا آیا می‌توانم بدون واریز پول پیش، با توجه به بدهکار بودن مستاجر درخواست حکم تخلیه دهم؟ در قرار داد اجاره نامه جریمه عدم تخلیه در زمان مذکور روزانه دویست هزار تومان قرار شده است. قرار داد به صورت چهار برگی با کد رهگیری رسمی است. در قرار داد نیز ذکر شده هر گونه بدهی را نیز میتوان به صورت تهاتر از پول پیش قرض الحسنه کسر نمود

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا باید مبلغ ودیعه را به صندوق دادگستری پرداخت کنید و همزمان می توانید دادخواست تامین خواسته و مطالبه وجه بدهید و همان مبلغ را توقیف کنید.