مشاوره حقوقی رایگان - واریز پول به حساب بدون اطلاع صاحب حساب

سلام
ببخشید دو میلیون پول به حسابم واریز شده که پیامک اطلاع رسانی بانکی برام نمیاد و 5ساله که هیچ استفاده ای از حسابم نکردم و کارت هم ندارم...
طرف تماس نگرفته که بدونم اشتباهی پول واریز کرده،،، فقط شکایت کرده از دادن پول خودداری کردم.
ببخشید میتونم شاکی بشم و ادعای حیثیت کنم؟؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

اعاده حیثیت خیر.
با مراجعه به بانک و دریافت شماره حساب ، پول را به حسابش برگردانید.
سپس فیش را به شعبه ای که پرونده در آنجا مطرح است ارایه بدهید و یک لایحه بدهید که بنده تمام و کمال هر چه ایشان پول اشتباه ریخته بود ،پس دادم.