مشاوره حقوقی رایگان - چک مفقودی

سلام بنده یه چک 500 میلیونی بابت ضمانت تخلیه مغازه دادم به صاحب مغازه در قولنامه هم قید شده است ولی حامل و بدون تاریخ است و اون طرف چکمو گم کرده حالا من باید چکار کنم تا خیالم راحت بشه شاید طرف دروغ میگه شاید هم بعد از سالها دست یکی افتاد چگونه میتوانم برای همیشه ابطالش کنم میشه خیلی استرس دارم در ضمن امروز باهم رفتیم محضر اقرارنامه ازش گرفتم و خودم شخصن رفتم بانک جلوی چکو بستم حالا باید چکار کنم برم دادسرا یا حل اختلاف پرونده تشکیل دهم و بخوام برای همیشه ابطالش کنم ممنون .

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام
همون اقرارنامه فعلا كافيه وو هر مان كسي وجه چك رو از شما مطالبه كرد به استناد اجاره نامه و اقرارنامه بايد موجر رو جلب به دادرسي كنيد تا از شما رفع مسئوليت بشه