مشاوره حقوقی رایگان - پایان شراکت

با سلام
بنده با برادرم حدود پنج ساله در طلا فروشی شریک هستیم. سرمایه هردو برابر و ایشان در سود شصت درصد و بنده چهل درصد شریک هستیم
و این به خاطر این بوده که برادر تجربه این کار را دارا بوده است
قرارداد کاری ما در پایان امسال به پایان میرسد
برادر من میگوید دیگر قصد شراکت با من را ندارد و میخواهد جدا شود
در ضمن مغازه ای که ما کار میکنیم متعلق به پدرم میباشد که اجاره به او پرداخت میکنیم
برادرم میگوید نصف اجناس مال من میباشد و برای اینکه بنده چند سال اینجا کار کرده و مغازه را به رونق رسانده ایم باید پولی اضافی به من بدهی
این مبلغی که برادرم میگوید به جز سرمایه و وسایل مغازه میباشد
و برادرم میگوید این مبلغ به میزان شصت به چهل میباشد
مثلا اگه من میگم به او شصت میلیون میدهم در مقابل او میتواند به من چهل میلیون بدهد که من بروم
ایا به طور کل این حرف درست است که کسی که میخواد از شریکش جدا شود باید حقی اضافی به جز سرمایه او بدهد؟
و اگر این حرف درست باشد بر حسب درصد حساب میشود؟
یا اینکه تا پایان قرارداد باهم کار میکنند و پس از پایان قرارداد هرکس میزان نصف نصف سرمایه را برمیدارد

پاسخ ها :

یک وکیل

باید حضوری نزد وکیل بروید