مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن پایانکار و زدن سند

با سلام و خسته نباشید،سال 1400 خانه نوسازی از سازنده ملکی که مالک هم خودش بود خریداری کردم و در مبایعه نامه ای که در املاک با کد رهگیری امضا کردیم تاریخ سند 1/6/401 بوده و روزی سیصد هزارتومان جریمه تاخیر،خانه را همان موقع تحویل گرفتم و سال 402 که مالک برای کارهای شهرداری اقدام کرده بود مابقی پول سند را پرداخت کردم،شهرداری ایراداتی برای پایان کار گرفته و در ضمن مهندس ناظر همکار بنده میباشد ولی مالک اقدامی برای پرداخت بدهی مهندس ناظر و گرفتن پایانکار و سند زدن نمیکند الان من میتونم شکایت بابت کارهای پایانکار و سند و دریافت خسارت کنم،لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

دادخواست الزام به تنظیم سند و اخذ پایانکار به طرفیت فروشنده ارجاع بزنید