مشاوره حقوقی رایگان - سوال

سلام من چهار ساله عقدم و شوهرم هیچ خرجی نمیده منم نفقه درخواست دادم کارشناسی هم شد در این چهار سال مقدار کمی طلا اورد اگه من بفروشم مشکلی در زمتن طلاق...پیش میاد؟میتونم طلا را از مهریه کم کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر شما طلا ها را بفروشید کاری نمیتواند بکند چون طلا به منزله هبه به زوجه است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
می توانید بفروشید.
اگر قصد ادامه زندگی ندارید بهتر است دوستانه اقدام کنید و طلاق بگیرید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
خیر ارتباطی به مهریه ندارد و برای طلاق نیازمند اثبات عسر و حرج هستید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام طلاها ارتباطی به حقوق مالی شما ندارد ا می‌توانید طلاها را داشته باشید حقوق مالی خود را نیز مطالبه کنید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

سلام
خیر کم نمی شود. می توانید بفروشید هدیه به شما بوده است