مشاوره حقوقی رایگان - سه خواسته توأمان در قالب یک دادخواست

سلام و عرض ادب
میخواستم بدونم امکان طرح سه خواسته توأم در یک دادخواست امکانپذیر هست ؟
1.. الزام به ایفای تعهد مبنی بر تکمیل ملک مطابق مبایعه نامه و خسارات تاخیر در انجام تعهد
2.. الزام خوانده به تخریب ساخت و ساز غیر مجاز مشاعات ساختمان تخریب مغازه ساخته شده که در قسمت مشاعات ورودی بنا شده و تعارض با پایان کار به انضمام اجرت المثل ایام..

3.. خلع ید از 6 دانگ طبقه آپارتمانی و اجرت المثل ایام تصرف به انضمام کلیه خسارات دادرسی ماده 519
آیا امکان سه خواسته در یک قالب هست با توجه به خواسته های فوق
و اینکه در مورد یک ملک هست که خوانده متعهد به تکمیل ملک شده و امتناع می‌کنه
همچنین در قسمت مشاعات ورودی ساختمان قسمت آسانسور رو بر خلاف پایان کار و رعایت حق و حقوق مالکین به نفع خودش یک واحد تجاری ساخته
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
الزام به تخریب و ایفای تعهد میتوان اقدام کرد اما خلع ید خیر

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام سوال شما را مطالعه کردم نیاز به بررسی بیشتر دارد