مشاوره حقوقی رایگان - دید زدن همسایه

سلام وقت بخیر منزل ما طبقه ی چهارم هست و به تازگی آپارتمانی رو به رو ساخته شده
آقایی در طبقه پایین مستقر شده و هر روز به کل خانه ی اشراف داره از کنار پرده کاملا همه ی واحد ها رو‌ نگاه میکنه
البته پرده ی خانه نازک هست به خاطر کم‌نور بودن خانه و شب ها هم لازم هست که پنجره رو باز کنیم
همچنین پسر جوانی هم پشت بام خانه هر روز خانه رو بررسی میکنه و نگاه میکنه
تذکر هم دادیم اما فایده ای نداشت
تکلیف چیه ؟امکان شکایت وجود داره ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

در صورت ایجاد مزاحمت بله ولی اثبات اینکه تعمدا نگاه می‌کند سخت است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در صورت مزاحمت می توانید شکایت کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
تحت عنوان مزاحمت اقدام به شکایت کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید وکیل بگیرید تا تمام کارها را برای شما انجام دهد