مشاوره حقوقی رایگان - عدم ملاقات با پدر

سلام وقت بخیر مادرم 30 روزه که فوت شدن پدرم هم به من گیر داده که تو باید پیش من باشی ولی من دلم میخاد که پیش خانواده مادرم باشم چون اونجا راحت ترم پدرم هم با اجبار هرروز منو با خودش میبره بیرون و میگه که تو باید با من باشی من 14 سالمه پسرم ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

شما میتوانید بعد از رسیدن به سن 15 سال خودتان تصمیم بگیرید که نزد پدر باشید یا مادر

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما بهتر است فعلاً دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.
بعد از اینکه به سن بلوغ رسیدید می توانید خودتان تصمیم بگیرید.
توجه داشته باشید در هر صورت برای شما بهتر است که مشکل خود را با پدرتان دوستانه حل و فصل کنید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
به دلیل عدم رشد و بلوغ شما باید تابع سرپرست و ولی خود باشید و پس از15 سالگی با اثبات رشد خود تصمیم بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هرچند تحت ولایت و حضانت هستید
لکن بهتر است کدخدامنشانه موضوع را فیصله دهید وگرنه میتوانید هرجا راحت هستید بدانجا بروید اجباری در این خصوص وجود ندارد....
بدوا با اورژانس اجتماعی تماس بگیرید