مشاوره حقوقی رایگان - اثبات اعسار

حکم جلب برای بدهی چک داشته ام اعسار دادم و متوقف شده است و زمان دادگاه چند ماه آینده ابلاغ شده، اکنون قبل از دادگاه من چه کاری باید انجام دهم و چگونه اثبات اعسار نمایم؟ ایا دادگاه تا قبل از روز مقرر خودش استعلام میکند یا من باید کاری انجام دهم؟ تشکر

پاسخ ها :

علي جابري مطلق دوركي

علي جابري مطلق دوركي :

باسلام
دادگاه از بانک و ثبت استعلام میکند البته خودت هم میتونی تقاضای استعلام بدی ولی برای اثبات عدم بضاعت مالی معمولا شاهدینی که معرفی کردید رو باید به دادگاه ارایه دهید و دلایلی هم که دارید رو به دادگاه بدید