مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن مهریه

من چند روز پیش سوالی پرسیده بودم که همسرم معتاد هست و یه آپارتمان داریم که سه دانگ سه دانگ سهم هر کدام هست. البته سهم من رو پولشو پدرم دادن نه اینکه ایشان به نام من خریده باشند. دوتا بچه ی زیر پنج سال دارم. با توجه به اینکه این سه دانگ آپارتمان سهم ایشان بر اساس قانون جدید جز مستثنیات به حساب میاد. و من میخوام حضانت بچه هام رو بگیرم، هیچ راه کار قانونی وجود نداره که بتونم پولی یا سهم ایشون رو در قبال مهریه یا سهم بچه هام بگیرم؟؟؟ با توجه به اینکه ایشون دچار توهم هست و زندگی باهاش امنیت روحی و جسمی منو بچه هام رو تهدید میکنه چیکار میتونم بکنم؟؟؟؟ در ضمن ماهی یک میلیون و پانصد از اجاره مغازه پدرش میگیره و سند مغازه به اسم ایشون نیست. و پدرش هم در قید حیات هست. میشه به عنوان نفقه بچه هام چیزی بگیرم؟؟؟ یا خودش نده نفقه پدرش از لحاظ قانون مجبور به دادن نفقه بشه؟؟؟؟
در ضمن عرض این دوسال اعتیاد کلی پول از دست داده و ضرر مالی کردیم. حتی نصف آپارتمانی که به نام ایشون هست غیر از مصرف مواد جای دیگه ای خرج نخواهد شد.

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

سلام نفقه بچه ها ونفقه خودتونو درصورتی که تمکین میکنید میتونید بگیرید وربطی به وضعیت مالی مرد نیز ندارد ودرمهریه نیز شما باید بعد اجرا گذاشتن تامین خواسته بدین ودرصورتی که مالی دارن یا وجه درحسابون توقیف کنید ودرصورت نداشتن مال تقسیط میشود

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،قبلا پاسخ مشروح دادم،اگرمیخواهیداقدامی انجام دهیدحضوری نزدیک وکیل تشریف ببریدتابه نتیجه برسید.موفق باشید