مشاوره حقوقی رایگان - رد دادخواست اعسار از پرداخت هزینه دادرسی

سلام
من اطلاع نداشتم که جلسه اول برا اعسار از هزینه دادرسی باید شاهد ببرم دادخواستم رد شده
الان باید اعتراض بدم یا از نوشکایت کنم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید در مهلت مقرر تجدید نظر خواهی کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اعتراض به نظر نتیجه ای نخواهد داشت.
اگر اعسار از هزینه دادرسی مرحله تجدیدنظر است بهتر است هزینه را پرداخت کنید.
اگر مرحله بدوی است می توانید دادخواست را استرداد کنید و مجدد دادخواست خود را ثبت کنید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
بهتر است مجدد دادخواست دهید حتما شهود حاضر شوند