مشاوره حقوقی رایگان - رد درخواست اعسار از هزینه دادرسی

باسلام. بنده مشاور املاک هستم. دادخواستی بابت طلب خودم دادم. فقط اصل پولی که براش واریز کرده بودم رو دادم. دو سال نه سود و نه چیز دیگه ای .. برای هزینه دادرسی که ده میلیون تومان بود اعسار دادم. ولی بدلیل اینکه بنگاه دار تجار حساب میاد رد شد. ایا درست حکم صادر شده

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام . بله شما تاجر محسوب می شوید و به جای اعسار باید درخواست ورشکستگی بدهید که جایز نیست....... در صورت تمایل، بنده می توانم دادخواست و لوایح شما را تنظیم نمایم