مشاوره حقوقی رایگان - دیه تصادف

سلام دوسال از پرونده تصادف یکی از اشنایان گذشته.مرحوم عابر بوده و تصادف باعث فوت ایشان شده.باتوجه به نظر کارشناس مبنی بر ۵۰درصد تقصیر راننده و رای دادگاه ۵۰ درصد دیه پرداخت شده است ایا راهی برای دریافت ۵۰درصد دیگر از بیمه وجود دارد؟با تشکر

پاسخ ها :

فریبا توانا

سرکار خانم فریبا توانا:

باسلام
به نظر حقیر با توجه به اینکه عابر نیز 50 درصد تقصیر داشته است چنین امکانی وجود ندارد.

مهدی شیری

جناب آقای مهدی شیری :

دیه ایشان میبایست بصورت کامل پرداخت میگردید.جهت بررسی بیشتر موضوع میتوانید با بنده تماس بگیرید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام
بله جهت کمک تخصصی به موضوع در خدمت هستم