مشاوره حقوقی رایگان - تغییر نام

سلام خسته نباشید من 17 سالمه و اسمم داخل شناسنامه (متین زهرا ) ترکیب اسم متین و زهرا اگر با وکیل به دادگاه مراجعه کنم و با توجه به اینکه اسم تطابق با جنسیتم نداره و نا موزون چقدر احتمال داره موفق باشم و بتونم اسمم عوض کنم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

احتمال موفقیت شما زیاد است ولی باز به نظر قاضی بستگی دارد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند احتمال موفقیت بسیار است
مراحل اداره ثبت طی شده است؟

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، می توانید با مراجعه به اينجانب یا سایر وکلای متخصص دادخواست تغییر نام را مطرح فرماييد به زعم اينجانب دليل شما وارد است

محمد گودرزی

جناب آقای محمد گودرزی :

سلام با توجه به دستور العمل جدید امکان تغییر زیاد است

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

امکان عوض نمودن یا حذف وجود دارد وچباید در این خصوص وکیل بگیرید

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
با تنظیم یک لایحه مستدل طبق دلایل ابرازی شما و دفاع موثر طبق بخشنامه جدید درصد موفقیت شما بالا خواهد بود