مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند تفکیکی از سرانه و مشاعات شهرک توسط هیئت موسس

با سلام واحترام. شهرک ما در دهه 70 در غالب تعاونی و به صورت محصور بادیوار ساخته شده و هیئت موسس پس از گذشت 20سال از تحویل منازل با تغییر کاربری زمین بازی کودک که جزو سرانه مشاعات ساکنین بوده کاربری آن را به بدون کاربری تغییر داده و سند تک برگ جهت فروش گرفته . یعنی زمین را به نفع کسانیکه سند اولی هستند و به ضرر خریدارانی که منازل را با مشاهده زمین بازی که جزو سرانه و مشاعات شهرک بوده خریده اند می خواهد بفروش برساند.با چ عناوینی می توان از هیئت موسس زمین خوار شکایت کرد؟ با تشکر از لطف شما

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دادخواست ابطال معامله به دلیل تغییر کاربری غیر قانونی مشاعات

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
تغییر کاربری از آنجایی که در صلاحیت کمیسیون ماده 5 شورای عالی شهر سازی میباشد ، چنانچه به این مورد اعتراضی دارید باید ابطال مصوبه کمیسیون را از دیوان عدالت درخواست نمایید و بر مبنای آن نسبت به ابطال اسناد صادره از طریق دادگاه اقدام نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر جزء آن پلاک بوده باشد، از طریق محاکم حقوقی ابطال سند را بخواهید

محمد گودرزی

جناب آقای محمد گودرزی :

سلام اگر جز مشاعات باشد چون متعلق به همه مالکین است فروش مال غیر می توان شکایت کرد