مشاوره حقوقی رایگان - کلاهبرداری

سلام
بنده یک قطعه زمین کشاورزی درسال 1385 ازفردی که خودبچه ان روستابود سهم اب داشت ولی نفروخت وداخل قولنامه نوشتیم خریداریعنی بنده میتواند داخل زمین کشاورزی خریداری شده چاه حفرنماید وکسی ازکسی شکایت وایجادمزاحمت ندارد.حالا در1401تابحال دنبال پروانه چاه هستم اموراب میگوید (کارشناس درحریم ضرری چشمه پایین دست ازهرنقطه قرارداردومشخص کردن جای چاه مقدورنمباشد)حالابنده زمان کارشناسی فهمیدم که چشمه درپایین تراززمین بنده قراردارد.
بنده میتوانم درخواست ضرروزیان وبعلت نگفتن وجودچشمه ازپایین دست درزمان معامله خبرداشته که چنینن نوشته ای به بنده داده/
دران زمان قطعا بنده اطلاع داشتم ازچشمه اصلا معامله راانجام نمدادم
لطفا راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

زمین کشاورزی با حق آب است درخواست آب کنید ازش اگر نداد شکایت کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و باید این ارکان جرم کلاهبرداری را تک تک بررسی کنیم تا ببینم آیا عمل اتفاق افتاده کلاهبرداری است یا خیر حتی ممکن است عملی جرم باشد ولی کلاهبرداری نباشد که در این موضوع می‌توان آن را با جرائمی مثل تحصیل مال از طریق نامشروع ربط داد . گاهی نیز اتفاق میفتد اصلا جرمی اتفاق نیافتاده است و صرفا دعوی حقوقی باید مطرح کرد که این موضوع که دقیق چه موضوعی طرح شود بنابر تشخیص وکیل است که پس از بررسی اسناد و مدارک بصورت دقیق حاصل می‌شود.

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، به نظر نمي رسد دليل شما محکمه پسند باشد کلاهبرداری با ترک فعل ميسر نیست ولی اگر عمدي در کار باشد شاید بتوانیم معامله را فسخ کنیم در نهايت اینکه موضوع بایست دقيق تر بررسی شود

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
موضوع صرفا حقوقی است و فاقد جنبه کیفری از جمله کلاهبرداری میباشد ، میتوانید نسبت به فسخ قرارداد به دلیل خیار تخلف وصف بدلیل عدم قابلیت حفر چاه اقدام نمایید و با توجه به علم طرف مقابل و اثبات این موضوع مطالبه ضرر و زیان نمایید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

خیر امکانش نیست چون جزء توابع و ملحقات زمین شما نبوده است

محمدرضا  ميرزاحسيني

جناب آقای محمدرضا ميرزاحسيني :

کلاهبرداری اگرباشدباید شکایت.کیفری.انجام.شود

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

اگر چشمه از اوصاف اساسی بوده میتوانید معامله رافسخ کنید