مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه

سلام
الان دستور تخلیه مستاجر به اجرای احکام ارسال شده( بعلت عدم پرداخت اجاره بها ناشی به فسخ اجاره نامه و نتیجه دستور تخلیه ) . هنوز دادخواست اجور معوقه و خسارات تاخیر تادیه توسط موجر داده نشده ولی مستاجر جلو جلو دادخواست اعسارکل اجاره بها ها را داده هدف مستاجر از اعسار چه بوده؟ و راه حل موجر جهت دریافت کل اجور و خسارات بصورت یکجا و فوری چیست ؟در ضمن موجر مبلغ رهن کافی جهت کسر کل مبالغ فوق از مستاجر در اختیار دارد

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل بگیرید یا زنگ بزنید خیلی باید توضیح داده شود

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، می توانید وديعه را از طريق تامين خواسته توقيف فرمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام تا زمانی که حکم محکومیت مالی نباشد دادخواست‌ اعسار بی معنی است

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

دادخواست مطالبه اجور معوقه بدهید به شورا و گواهی طرح دعوی هم به شعبه ای که دستور تخلیه صادر کرده است بدهید

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

به اجرا مراجعه و درخواست توقیف مبلغ رهن نمایید