مشاوره حقوقی رایگان - بیرون انداختن مالک یکی از واحد های ساختمان

با سلام
بنده مدیر یک ساختمان 6 واحده هستم که متاسفانه یکی از ساکنین این ساختمان که مالک هم هستن فردی معتاد و دزد هستن که با خانواده خودشون در این ساختمون زندگی میکنن.
این فرد جهت استعمال مواد مخدر از انباری واحدشون که در محل رفت و آمد مشاع ساختمون هست استفاده میکنه و قبل از اینکه دوربین مدار بسته در ساختمون نصب بشه چند موتور کولر دزدیده شده و قفل درب انباری یکی از واحدها هم شکسته شده که البته ایشون الان چند ماهی هست بدلیل دزدی خارج از ساختمون در زندان هستن ( که البته مدت زندانشون زیاد نیست ).
سوال اینه که با توجه به اینکه ایشون مالک هستن آیا راهی هست که بشه این خانواده رو از ساختمون بیرون کرد؟ و اینکه متاسفانه فقط 2 واحد از مالکین این ساختمون حاضر به شکایت و امضاء استشهادیه هستن و میگن به دردسرش نمی ارزه و بعدا باعث اذیت و آزار میشه.
ممنون میشم راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دزد نگرفته پادشاه است، تا مچشو نگرفتید در حین دزدی یا مصرف مواد یا جرم دیگر یا اینکه با سر و صدا ایجاد مزاحمت نماید یا اینکه زنگ بزنید به 110 یا کلانتری که این آقا معتاد متجاهر است و باید به کمپ اعزام شود

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر نمی‌شود کسی را از ملک خود بیرون کرد حتی اگر ایشان حبس هم بگیرند بعد ازادادی از زندان میتواند در ملک خو ساکن شود

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، امکان بیرون کردن همسایه وجود ندارد لکن می توانید سایر اتهامات را در صورتیکه امکان اثبات دارید بر ایشان وارد و طرح شکایت کنید

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
حتی در صورت اثبات دزدی ، باز هم اسقاط مالکیت نمیتوان نمود، منتها با توجه به شرایط و چنانچه همه همسایه ها مشارکت نمایند از باب مجازات تکمیلی ، البته با دستور و تشخیص قاضی در این زمینه وی را از اقامت در این محل منع نمود که این مدت نیز بیشتر از 2 سال نمیباشد

محمد گودرزی

جناب آقای محمد گودرزی :

سلام امکان بیرون کردن وجود نداره ولی بابت سرقت و استعمال مواد در صورت ارایه دلیل امکان پذیر است

احسان رضایی

جناب آقای احسان رضایی :

سلام.
خیر، مالک را نمیتوان از ملک خود به علت استعمال مواد مخدر و یا سرقت ، بیرون کرد.

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

می توانید مزاحمت شکایت کنید ولی موجب اخراج نیست