مشاوره حقوقی رایگان - دیرکرد سند آپارتمان

سلام وقت بخیر
من پارسال آپارتمانی رو به فردی فروختم و در قولنامه برای به نام زدن سند، تاریخ و جریمه دیرکرد روزانه گذاشتیم.
بنده به دلیل اینکه شاکی خصوصی داشتم و جلب رضایت شاکی باعث شده بود پایان کار و سند آپارتمان رو با تاخیر 5ماهه بگیرم، آیا باید به خریدار جریمه دیرکرد بپردازم؟؟
در ضمن خریدار برگه عدم حضور من رو در تاریخ قید شده از دفتر خانه گرفته است

پاسخ ها :

مسعود رضا بلادری

جناب آقای مسعود رضا بلادری :

درود بر شما، مطابق ماده 227 قانون مدني جریمه شما منتفی ست

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
بله خسارت تاخیر تادیه رو طبق قرارداد باید پرداخت نمایید

جواد قدرتی

جناب آقای جواد قدرتی :

اگر در قرارداد به فورس ماژور استناد نشده باشد بله باید پرداخت کنید