مشاوره حقوقی رایگان - دریافت حقوق معوقه مستمری بگیر

با سلام. فروردین 1400 بعد از فوت پدرم که بازنشسته نیروهای مسلح بود بخاطر از کار افتادگیم که توسط کمیسیون پزشکی نیروهای مسلح در برج 2 سال 1400 تایید شد مشمول مستمری حقوق پدرم شدم اما نیروهای مسلح مرا به پزشکی قانونی فرستادن تا از کارافتادگی مرا رد کنند، اما دادگاه حکم به نفع من داد و گفتن مرجع ذیصلاح کمسیون پزشکی است نه پزشکی قانونی و آنها بردند تجدید نظر و خلاصه بعد از بیست ماه از فوت پدرم حقوق مستمری بنده برقرار شد، بابت حقوق معوقه که شکایت کردم رای دادن که بر اساس تبصره 10 ماده 14 آیین نامه تامین اجتماعی ن م، حقوق مستمری از تاریخ قطعیت رای کمیسیون (یعنی همون از تاریخی که شروع به دادن حقوقم کردن)محسوب میشود نه تاریخ فوت پدرم و حقوق معوقه ام را نمیتوانم بگیرم، آیا این رای درست است؟ و آیا حقوق معوقه خود را نمیتوانم بگیرم؟ چون آنها نزدیک به دو سال به ناحق من را دواندند و حقوقم را به ناحق پرداخت نکردند در حالی که کمیسیون پزشکی از کار افتادگی مرا از همان سال 1400 صادر کرده بود و باید از همان موقع به من پرداخت میکردند.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اول اظهار نامه بده به سازمان بازنشستگی نیروهای مسلح تا یک ماه به آنها وقت بده تا واریز کنند اگر واریز نکردند به دیوان عدالت اداری شکایت کنید