مشاوره حقوقی رایگان - مدیریت ساختمان و مجاری قانونی برای تحقیق و تفحص از نحوه دخل و خرج صندوق

با سلام، حدود یک سال است مالک ساختمانی 8 واحدی هستم. در بدو ورود به ساختمان با فردی مدعی مدیریت ساختمان روبرو شدم که علیرغم درخواست بنده مبنی بر ارائه مدرکی دال بر مدیریت و داشتن تفویض اختیار از هیئت مدیره ازین مهم سرباز زد (در عمل ساختمان اساس نامه و هییت مدیره به مفهوم رایج خود را ندارد ). بنده به دلیل پیش نیامدن کدورت و صرفا جهت همکاری در مدیریت امور جاری شارژهای مصوب را تا یکسال پرداخت نمودم. این فرد و پدرش در این ساختمان مالک 3 واحد می باشند و خود از سازندگان ساختمان بوده‌اند.
(واحد 1 مالک - واحد 2 مستاجر (مالک حضور مستقیم ندارد) - واحد 3 مالک (پدر شخص مزبور) - واحد 4 مالک - واحد 5 مستاجر فرد مزبور- واحد 6 خالی است (مالک حضور مستقیم ندارد) - واحد 7 مالک- واحد 8 مالک (فرد مدعی مدیریت)

پس از درخواست های مکرر بنده نسبت به ارائه تراز مالی شفاف و مشخص از درآمدها و دخل و خرج های ساختمان تنها به ارائه چند کاغذ دست نویس بسنده نمود. بنده نیز با غیرموجه دانستن نحوه شفاف سازی خواستار برگزاری جلسه مجمع عمومی جهت تعیین مدیریت جدید دادم. لازم به ذکر است این فرد پس چندبار درخواست های بنده نسبت به اعلام شفاف هزینه ها علیرغم پرداخت شارژهای مصوب، اقدام به مطالبه مبالغ بی ربط و غیرموجه دیگر شد که وقتی با مقاومت بنده روبرو شد شروع به توهین و تهدید کرد. بنده در حال حاضر از ایشان شکایت کرده ام.
در نهایت پس از پیگیری‌های مکرر بنده و یکی دیگر از واحدها اعلام جلسه برای تعیین مدیریت جدید داده است (که البته در حسن نیت این فرد شک و گمان بسیاری است چون با شانتاژ اهالی دیگر سعی در پیشبرد اهداف خود دارد) سوالاتی که دارم:
1- با توجه به ذی نفع بودن این فرد در 3 واحد از 8 واحد از نظر حقوقی حق تصمیم گیری برای چند رای را دارد؟
2- ترازهای غیرشفاف صندوق در طول سه سال عمر ساختمان جهت واگذاری به مدیر بعدی چگونه باید اعلام گردد؟
3- آیا نبودن اساس نامه ساختمان مانعی در تعیین مدیر یا هییت مدیره ایجاد میکند؟
4- مستاجرین در تعیین اعضای هیئت مدیره نقشی ندارند، آیا حضور مالکشان ضروری است؟
5- حداقل چند رای برای انتخاب مدیر کافی است؟
6- با توجه به جاری بودن شکایت بنده از این فرد عدم حضور بنده در جلسه تعیین مدیریت چه مشکلی ممکن است ایجاد کند؟

پاسخ ها :

یک وکیل

باید حضوری نزد وکیل بروید