مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از بیمارستان

سلام. من میخوام از بیمارستان شکایت کنم.جسد نوزادم رو تحویلمون ندادن حتی نشونمونم ندادن معاونت درمان گفت شکایت کنید. میشه برای این موضوع وکیل گرفت و جایی که بچم رو دفن کردن پیدا کرد؟
نوزاد هفت ماهه به دنیا اومد تا سه روز اول گفتن ریه هاش داره کم کم باز میشه و خوب میشه براش شناسنامه گرفتیم.روز سوم دستگاه تنفس رو بدون خبر دادن به ما جدا کردن بعد از اون حالش بد شد گفتن طاقت نیاورده دوباره فرداش دستگاه وصل کردن اما بعد از شش روز یهو صبح تا من برم بیمارستان زنگ زدن گفتن فوت کرد حتی نشونمم ندادن. برای اینم میشه از دکتر شکایت کرد.
اونجا پرستارا باهم که حرف میزدن من میشنیدم که تخت خالی ندارن چون چندتا دوقلو نارس داشت میومد فقط میخواستن بچه هارو مرده و زنده ترخیص کنن تخت خالی شه

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام صرف شکایت کافی نیست باید وکیل متخصص داشته باشید در ابتدای امر باید ببینیم قصور از ناحیه بیمارستان بوده یا خود پزشک مسئول در این مورد کاملا جداگانه هم در دادسرا و هم در تخلفات پزشکی باید بررسی شود تماس بگیرید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
شما میتوانید هم از طریق علوم پزشکی و هم از طریق شکایت کیفری اقدام فرمایید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادسرای ویژه جرایم پزشکی موضوع را مورد بررسی قرار می دهد