مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ارث

سلام وقت بخیر،
پدر و مادرم از دنیا رفته اند، از ایشان زمین و خانه ای باقی مانده، پدرم هیچ وصیتنامه‌ای از خودش باقی نگذاشته.
بعضی از فرزندان مایل به تقسیم ارث هستیم اما دو برادر در امر تقسیم ممانعت کرده و همکاری نمیکنند.
باید چه کرد ؟
و اینکه اگر کار به ورود قانون برسد آیا دولت نیز از ارث پدرمان سهمی دارد ؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با اعلام شکایت تکلیف خانه و زمین از طریق دادگاه مشخص میگردددر مورد هزینه تقسیم ارث به وسیله دادگاه، باید گفت فقط هزینه دادرسی و هزینه دادخواست و … را در همان ابتدا دادگاه اخذ خواهد کرد و به این صورت نیست که دادگاه از اموال شخص فوت شده و اموال به ارث رسیده چیزی را برای خود بردارد

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

دادخواست تقسیم و تحریر ترکه طرح نمایید