مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین

زمینی شراکتی داریم که از پدرم به من و برادرم ارث رسیده،زمین را فروختیم ولی خریدار یک برگ از قولنامه را به ما نداد،و بعدها که عکس از قولنامه فرستاد،تغییراتی در قولنامه دیدیم،از آنطرف با وجود مدارک قدیمی زمین چندتا صاحب پیدا کرده،خواهران ما هم از بابت ارثیه شکایت کرده اند،دو ماه از معامله میگذره ،با این وجود خریدار هم شکایت کرده!!!تکلیف این معامله چه می‌شود!؟در ضمن خریدار یک سوم مبلغ معامله را به برادرم پرداخت کرده.

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام پرونده شما اینطور نیست که با یک سوال و جواب کوتاه حل و فصل شود نیاز به بررسی دقیق و جامع پرونده احتمال جعل و استفاده از شند مجعول وجود دارد این پرونده اگر زود پیگیری د اقدام کنید قطعا در آینده برای شما مشکل ساز خواهد بود

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
با توجه به پیچیده بودن پرونده شما ونداشتن مدارک با وکیل بصورت حضوری مشورت کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

پاسخ پرسش‌های شما را �ی‌توان به طور خلاصه داد و نیاز به بررسی مدارک و جزئیات بیشتر و پاسخ مفصل است تماس بگیرید تا راهنمایی کنم

محمد گودرزی

جناب آقای محمد گودرزی :

سلام فروش مال غیر از طرف بقیه ورثه امکانپذیره
خریدار اثبات بیع کنه سهم شما را مالک است