مشاوره حقوقی رایگان - سهم ارث و مهریه مادر از خانه پدری

با سلام
پدر من دو همسر داشتن که نامادری من در سال 1380 فوت کردن و از ایشان 6 فرزند دارند و خود پدر من در سال 1397 فوت شدن و مادر من هم در سال 1398 بعد از پدرم به رحمت خدا رفتند که ما هم 7 خواهر و برادر هستیم
سوال من این است که ایا ما می توانیم مهریه و یک هشتم ارثیه مادری خودمان را از اموال پدرمان درخواست کنیم و ایا فرزندان نامادریمان هم می توانند از ارثیه برای یک هشتم سهم مادرشان ادعایی داشته باشنددر صورتی که مادرشان زودتر از پدرمان فوت شدند

پاسخ ها :

مهراد  كرمي زاده

مهراد كرمي زاده :

درود فرزندان نامادری از ارث پدرتان بابت یک هشتم مادرشان سهمی نمیبرند چون ایشون زودتر از پدر فوت کرده ولی بببت مهریه مادرشان میتوانند اقدام کنند و شما بابت هر دو مورد میتوانید اقدام کنید