مشاوره حقوقی رایگان - آتش سوزی باغ

سلام.اتش سوزی سهوی باغات درخت انگور,چه مجازاتی دارد? هیچ مدرکی هم برای اثبات گناهکار بودن ایشون وجود نداره

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

درود بر شما جنبه کیفری ندارد ولی باید خسارت شما رو پرداخت نمایند

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اصل بر برائت است مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
سهوی باشد موجب ضمان است اما جرم محسوب نمی شود

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام تخریب عمدی محسوب میشه ولی در صورتیکه مدرک برای اثبات ندارین تنها راه حداقل برای جبران خسارت، سوگند هست

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

در صورتیکه آتش سوزی سهوی هست از باب اتلاف ، مسول پرداخت خسارت خواهند بود به شرط اثبات ورود خسارت از جانب خواندگان