مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

سلام،پدرم در حیات خودش زمین کشاورزی را بین فرزندان تقسیم کرد و مکتوب نمود ولی به خواست ما اسناد نزد خودش ماند و کپی اسناد را در اختیار داریم،پس از فوت پدر دونفر از پنج برادر که در محل سکونت پدر بودند به اسناد دسترسی پیدا کردند وفقط اسناد مربوط به خود را ارائه نمودند،در حالیکه تعدادی از اقوام نزدیک در جریان واگذاری ها بودند و در مواجهه با هیئت کارشناسی سه نفره به نفع ما شهادت دادند ،از آنجائیکه ملک در تصرف ماست و دادگاه کیفری و حقوقی دعوی تصرف عدوانی علیه ما(دونفر) را رد کرده است با کپی اسناد و استشهاد فوق میتوان اثبات مالکیت کرد

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و

محسن جعفری

جناب آقای محسن جعفری :

با سلام
نسبت به اثبات مالکیت سهم خودتان میتوانید اقدام کنید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام بستگی به دفاعیات طرف دعوا دارد ولی با توجه به تصرف شما و شهادت شهود و کپی اسناد پذیرش درخواست شما محتمل است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دادخواست اثبات وقوع هبه باید تنظیم‌ کنید