مشاوره حقوقی رایگان - تماس ضبط شده و کلاهبرداری

سلام
من در یکی از رستوران های کرمانشاه 520هزار تومان نهار خوردم وقتی به استان خود برگشتم متوجه شدم 5میلیون و دویست هزار تومان کم‌کرده است. با شماره رستوران تماس گرفتم و پول خود را خواستم متاسفانه دعوا شد و فحش ناموسی دادم و بعد ایشان هم فحش داد. دوباره تماس گرفتم میگه صدات را ضبط کردیم و برو شکایت کن پولت را هم‌نمیدیم.من‌چکار کنم ازصدای ضبط شده میترسم چون‌آدم آبرو مندی هستم و کرمانشاه هم کسی را ندارم از طرفی حدود 5میلیون پولم را خوردن.

پاسخ ها :

الهه  حقي

سرکار خانم الهه حقي:

با درود شما شکایت کنید از ایشان به اتهام سرقت و اخازی نگران صدا ها هم نباشید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صدای ضبط شده دلیل محسوب نمی شود.
می توانید بدوا اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه بدهید

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

خیر صدایی ضبط نشده حتما دادخواست ایفا ناروا و مطالبه طلب بدهید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تخت عنوان فحاشی شکلیت کنید و برای رضایت شرط بذارید که پولتان را پس دهد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

یا اینکه تحت عنوان مطالبه وجه و ایفای ناروا از همان ابتدا دادخواست دهید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
اظهارنامه بدید و پرونده حقوقی تشکیل بدید سریع تر به نتیجه می‌رسید

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
از جهت ایفای ناروا دادخواست دهید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

سلام .صدای ضبط شده اماره وقرینه است ودرکنار سایر ادله مورد استناد قرار می گیرد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بهتر است برای ایشان اظهارنامه ارسال کنید و سپس دادخواست مطالبه وجه تنظیم نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری شرایطی دارد از قبیل اینکه ارکان کلاهبردای مشخص است که سه رکن اصلی دارد و باید این ارکان جرم کلاهبرداری را تک تک بررسی کنیم تا ببینم آیا عمل اتفاق افتاده کلاهبرداری است یا خیر حتی ممکن است عملی جرم باشد ولی کلاهبرداری نباشد که در این موضوع می‌توان آن را با جرائمی مثل تحصیل مال از طریق نامشروع ربط داد . گاهی نیز اتفاق میفتد اصلا جرمی اتفاق نیافتاده است و صرفا دعوی حقوقی باید مطرح کرد که این موضوع که دقیق چه موضوعی طرح شود بنابر تشخیص وکیل است که پس از بررسی اسناد و مدارک بصورت دقیق حاصل می‌شود.