مشاوره حقوقی رایگان - بالکن و سرویس

باسلام عرض ادب.منزل بنده همکف می باشدودوطرف ساختمان بالکن دارد ایا جز اعیان می باشد ؟؟ایا درزمان کارشناسی مترازمثلا 10متربالکن نصف اعیان بحساب میاد یا نظرقیمت نصف اعیان حساب میکنند؟؟؟؟ سوال دوم بنده این هست سرویس وحمام منزل بنده داخل حیاط احداث شده ایا جزاعیان می باشد ؟؟؟؟یااینکه براساس حیاط سازی قیمت ازریابی میکنن جزاعیان بحساب نمیاد؟؟؟ممنون میشم منوراهنمایی کنید باتشکر

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

بالکن معمولاً جز مساحت ملک محسوب نمی‌شود اگر تحت شرایطی که بر اساس نظریه کارشناس مورد تایید قرار گیرد

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق شهرداری موضوع را پیگیری کنید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

چنانچه فضای بالکن از دو طرف بسته باشد نصف مساحت آن جز زیر بنا مفید محاسبه می شود.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
موضوع نیازمند اظهار نظر کارشناس است