مشاوره حقوقی رایگان - قتل

سلام دوست پسرم میگه که چند سال پیش تو دعوا قتل کرده وثیقه گذاشته که الان آزاده یعنی آزادی مشروط داره دو ساله بامنه میگه صبر کن پرونده ام حل باشه باهم عقد میکنیم چیجوری بفهمم راست میگه یا دروغ پرونده داره یا نداره

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام از طریق کد ملی و دادگستری کل استان میشه پیگیری کرد البته سخت بشه به شما اطلاعات داد چون ذی سمت نیستید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید شما سمتی داشته باشید تا اطلاعات مربوطه به شما داده شود

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
در سامانه اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
چنین فردی بدرد ازدواج نمی‌خورد

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
از طریق سامانه اطلاع رسانی ثنا اطلاعات اولیه ای میتونید به دست بیاورید

منصوره روستایی

منصوره روستایی :

سلام
اصل رو بذارید به حساب دروغ و بنای زندگیتون رو با ادم سالمتری بچینید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بگویید گواهی سوء‌پیشینه بگیرد و نشان تان دهد