مشاوره حقوقی رایگان - قرار وثیقه دو میلیارد ریال برای سه گرم و نیم شیشه

حدود دو هفته پیش شوهرم کنار خیابان ایستاده بوده دوتا افغانی با مامور اومدن و گفتن همسرم دو روز قبل با 206 سفید اونها رو سوار کردن و چون بیسیم داشتن گوشی هاشون و گرفتن و گفتن بیان کلانتری بگیرن در صورتی که ما نه ماشین داریم نه دو روز قبل همسرم اون منطقه بوده میبرنش کلانتری و اونجا از شوهرم چهار گرم و نیم شیشه با لفاف زدن یا سه گرم و نیم خالص دادنش قزلحصار قرار وثیقه گذاشتن دویست میلیون ملک مادرم که میخوام سندش و بزارم کارشناس اومد 120تومن قیمت داد من الان باید چیکار کنم یه پسر هفت ساله دارم و خودش هم سابقه نداره

پاسخ ها :

مهراد  كرمي زاده

مهراد كرمي زاده :

باید پیش باقی تقاضای کم کردن وثیقه رو بدید