مشاوره حقوقی رایگان - آپارتمان نشینی (مشخص نمودن خدمات مشترک)

با سلام بنده در ساختمان با 56 واحد زندگی می کنم که کنتور برق هر واحد اختصاصی می باشد ولی کنتور آب بین تمام ساکنین (تک کنتور) مشترک می باشد. در واحد ما پول شارژ جدا و هزینه آب جدا محاسبه می شود. بعضی از ساکنین از پرداخت هزینه آب خودداری می کنند. آیا این کنتور آب شامل خدمات مشترک ساختمان می باشد؟
که مدیر بتواند بعد از ارسال اظهارنامه و عدم پرداخت آن توسط مالکین بعد از مهلت قانونی اقدام به قطع آب واحد های مد نظر نماید.
با تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،بستگی به تصمیمات اعضای مجتمع دارد،به عبارت دیگربه صورتجلسه ای که برای شارژوآب بهانوشتیدمراجعه ومدیرشماباهمان اختیارات میتوانداقدام نماید.موفق باشید

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام ، هزینه های مشترک ساختمان شامل آب و گاز مصرفی واحدهای مسکونی نیز می شود که علی الاصول به نسبت متراژ محاسبه می شود مگر اینکه طور دیگری توافق شده باشد و در هر حال با پرداخت نشدن مبالغ مذکور حق اقدام قانونی برای مدیریت ساختمان محفوظ است.