مشاوره حقوقی رایگان - هزینه وکالت

با سلام من یه پرونده واخواست سفته ( به مبلغ 30 میلیون ) داشتم بعد از رآی دادگاه که محکوم شدم،یک وکیل گرفتم و 60 درصد هزینه وکالت معادل 1700 و 1350 هزینه دادرسی به حسابش ریختم که تجدید نظر بزنه رو پرونده، حالا با طرفم که سفته ها رو واخواست کرده بود به توافق رسیدم و شکایتش رو پس گرفته و ما دادگاه تجدید نظر نرفتیم،سوآلم اینه که هزینه و کالت رو باید به وکیلم کامل پرداخت کنم و هزینه دادرسی رو میشه پس بگیرم از دادگاه؟ و در آخر وکیل فقط یه لایحه برای تجدید نظر نوشته ولی دادگاه نیومد، با تشکر

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر وکیل دادخواست تجدیدنظر را ثبت کرده باشد باید حق الوکاله را پرداخت کنید.
هزینه دادرسی قابل استرداد نیست.

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

اگر برای تجدید نظر قرارداد نوشته اید مفاد قراردتان مهم است

محمد صادقیان

جناب آقای محمد صادقیان:

سلام و عرض ادب خدمت شما
حق الوکاله باید پرداخت شود

مریم گنجی

مریم گنجی :

درود
هزینه دادرسی قابل عودت نیست
میزان حق الوکاله بستگی به قرارداد دارد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام وکیل زمانی به دادگاه میره که ابلاغ حضور بیاد نه اینکه هر زمان خواست بره شعبه
مبالغ وکالت چه کم چه زیااااد به وکیل پرداخت می‌شود راه میانبری ندارد