مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

با سلام بر وکلای عزیز ممنون وقت با ارزشتونو برای ارباب رجوع میزارین
بنده خانومم شکایت ترک انفاق زده بهم اکر محکوم بشم تو اون جلسه آخر بکم باشه هر چی شما بکید نفقه ایشان رو پرداخت میکنم قاضی پرونده قبول میکند یا میفرماید که محکوم شدی دیر پزداخت کردی باید بری زندان بدم بازم میفرستن زندان؟؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
خیر
شما اگر می خواهید محکوم نشید باید نفقه را پرداخت کنید و فیش پرداختی را به شعبه ارائه دهید.

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

با سلام
در صورت پرداخت. ذمه شمااز پرداخت نفقه ازاد میشود ودیگر دلیلی برای زندان ندارید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

جرم ترک انفاق جرمی مستمر است که قبلا جرم رخ داده است وشما بدان محکومشده اید جرم ترک انفاق جرمی باگذشت است بستگی به خانم دارد بهرحال محکومیت اگر هنوز قطعی نشده می توانید اعتراض زنید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نفقه گذشته را پرداخت کنید و فیش را در پرونده بگذارید و از علت عدم پرداخت خود دفاع کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر فیش واریز وجه به خساب زوجه دارید ارائه دهید تا از میزان محکومیت نفقه کسر شود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

قبل از صدور رای واریز کن و رسیدنش را ببر به دادگاه نشون بده و رضایت بگیر