مشاوره حقوقی رایگان - سلام صورت جلسه پاسگاه که مبنی بر اینکه خیانت شوهرم و ثابت کنه باعث میشه حضانت فرزندم و بگیرم

من چند روز پیش شوهرم و با یه خانم بیوه تو خونه گرفتم 110 و خبر دادم اومدن صورت جلسه کردن ولی من رضایت دادم و بخشیدم الان باز میبینم داره ادامه میده پاسگاه گفت میتونی شکایت خودت و پس بگیری و دوباره شاکی بشه به نظر شما حضانت فرزندم که دختر 7 ساله هست را میتونم بگیرم

پاسخ ها :

جمیله  ستایش نهاد

سرکار خانم جمیله  ستایش نهاد :

در صورت اثبات سو معاشرت زوج،می توانید در خپاست حضانت بدهید اما به نظر قاضی بستگی دارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله
اگر بتوانید ثابت کنید حضانت را به شما می دهند.
در صورت امکان بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید.

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،فعلاکه هنوز زن وشوهرید،تاموضوع حضانت خیلی راه دارید،عجله نکن حل و فصل کنید

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

سلام
در صورت اثبات مشکلات اخلاقی میتوانید حضانت طفل را دردست بگیرید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام خیر شما تا زمانی که حکم محکومیت قطعی کیفری همسرتان را نگیرید آن برگه هیچ ارزشی ندارد