مشاوره حقوقی رایگان - عدم تمکین زوجه

باسلام و تشکر.من زوج هستم و به مدت حدودا 10 سال در منزلی که پدرم در اختیارمان گذاشته بودن زندگی کردیم تا اینکه صاحب مسکن شدیم و همسرم با من به منزل جدید نیامدن و بالغ بر یک سال هست که تنها زندگی می کنم یکبار دادخواست تمکین دادم اومد دادگاه توافق کرد و رد دادخواست شد اما بعدش گفت از توافق منصرف شده و من مجددا دادخواست عدم تمکین دادم و قراره دوباره بریم دادگاه برای اثبات عدم تمکین وی چکارکنم ؟ممنون از لطف شما

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید مستندات و دلایل خود را مبنی بر عدم تمکین زوجه به دادگاه ارائه نمایید
و باید با معرفی شهود عدم تمکین زوجه را اثبات نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
حتی المقدور وکیل اختیار نمایید یا لایحه تخصصی تنظیم گردد و ارسال دارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

ترک منزل و عدم حضورش را با مدارکی که دارید اثبات کنید. به دعاوی قبل خود نیز اشاره کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دادگاه می توانید دفاعیات خود را مطرح کنید.
اگر شاهد دارید می توانید شاهد معرفی کنید.

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
نیازمند اثبات عدم تمکین همسرتان از خود به صورت غیر قانونی می باشید و در این خصوص لازم است ثابت کنید اسباب تمکین محیاست
در صورت تمایل به کسب اطلاعات بیشتر با من از طریق سایت تماس بگیرید

شیدا بزمی

سرکار خانم شیدا بزمی :

سلام. ثابت بفرمایید منزل و وسایل زندگی برای حضور همسرتان مهیا نموده اید. استشهادیه ای که همسرتان با شما زندگی نمی کنند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با دلایل محکمه پسند عدم تمکین را اثبات کنید

عباس مرادی

جناب آقای عباس مرادی :

باید اثبات کنید منزل مستقل با امکانت دارید و ایشان را به نحوی که عرفاض در محل انجام میشه دعوت به زندگی کردید(مثلاً با اقوام رفتید سراغش گفتید بیا برو سر خونه وزندگی ایت)

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود
باید به شهادت شهود استناد کنید گ دیگر مستندات
لایحه تخصصی تنظیم گردد و